De kliniek

Kliniek Parodontium is een parodontoloog gevestigd in Weert, Limburg. Wij zijn het vertrouwde adres voor behandelingen van tandvleesproblemen en het laten plaatsen van implantaten. Daarbij houden we u als patiënt of verwijzer op de hoogte van iedere stap in het proces.

Diverse behandelingen

Onze praktijk biedt diverse behandelingen aan, zoals:

Waarom Kliniek Parodontium?

In onze kliniek heeft iedereen toewijding om de best mogelijke zorg aan onze patiënten te bieden. Daarom zijn onze specialisten kundig, hebben zij veel kennis en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en de nieuwste behandeltechnieken. Daarnaast werken wij met korte lijnen zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. De klant staat bij ons centraal!

Naar aanleiding van de hulpvraag en verwijzing zal Kliniek Parodontium de problemen in kaart brengen en zal na een uitvoerige diagnostiek een behandelvoorstel doen. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn parodontologie en implantologie.

Samenwerkingen

Kliniek Parodontium is een parodontoloog in Weert en werkt ook samen met tandartsen en mondhygiënisten. Onder het kopje verwijzing treft u een formulier aan waarmee u uw patiënt elektronisch naar ons kunt verwijzen voor een behandeling. U ontvangt een kopie van uw verwijzing in uw mailbox.

Wij zijn gemiddeld beoordeeld
met een
8.7 Bekijk beoordelingen
Antoine

Verzorgde praktijk met aardige medewerkers...

Expertises

Parodontologie Implantologie Recessiebedekking Kroonverlenging Parodontitis Second opinion Implantaten 3D-scan