U heeft een verwijzing

U heeft last van tandvleesproblemen of wilt implantaten laten plaatsen en bent door uw tandarts, mondhygiënist of orthodontist verwezen naar Kliniek Parodontium. Hoe regelt u het verder?

De eerste afspraak

Wanneer uw tandarts of mondhygiënist de verwijsbrief aan ons heeft opgestuurd, beoordelen wij wanneer u wordt opgeroepen. Wij nemen dan ook contact met u op om de eerste afspraak te maken. Wanneer u de verwijsbrief van uw tandarts of mondhygiënist heeft meegekregen kunt u contact met ons opnemen. Wij noteren dan uw gegevens en bellen u terug voor het maken van de eerste afspraak.

De uitnodigingsbrief

De datum, het tijdstip en de locatie voor uw eerste afspraak vindt u in de uitnodigingsbrief die wij u toesturen. Lees deze brief goed door en vul de bijgevoegde gezondheidsvragenlijst in. Stuur deze brief graag uiterlijk één week voor de eerste afspraak terug.

Eerste afspraak: het onderzoek

Tijdens de eerste afspraak wordt er onderzocht wat wij voor u kunnen betekenen en ontvangt u een overzicht van de kosten. Gaat u akkoord, dan kunt u een afspraak maken voor de behandeling(en). Lees hier meer over onze behandelingen.

Second opinion

Graag ontvangen wij een verwijzing van uw tandarts of mondhygiënist om (ernstige) tandvleesproblemen goed te kunnen behandelen. Echter heeft u niet altijd een verwijzing nodig, zoals bijvoorbeeld bij een second opinion het geval is.

Wij zijn gemiddeld beoordeeld
met een
8.7 Bekijk beoordelingen
Anne-Marie van den Ende

Ik ben ontzettend goed geholpen en ondanks mijn enorme angst hebben ze mij er super doorheen geholpen. Chapeau!! Ik heb ..

Expertises

Parodontologie Implantologie Recessiebedekking Kroonverlenging Parodontitis Second opinion Implantaten 3D-scan