Kosten & de rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen tijdens een behandeling. Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code aangevuld en de datum waarop de behandeling is uitgevoerd. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door de overheid. Deze tarieven vindt u hieronder met daarbij een uitleg over de betekenis van de codes. Zie ook wel het logo van "alles over het gebit".

Infomedics

Binnen kliniek Parodontium hebben wij het versturen en innen van nota´s uitbesteed via het bedrijf Infomedics. Daardoor houden we meer tijd over voor u en andere patiënten.  Zodoende verlopen onze declaraties via het bedrijf Infomedics. Zij zorgen ervoor dat uw rekening eerst bij de zorgverzekeraar wordt ingediend. Als blijkt dat uw zorgverzekering de behandeling niet (volledig) vergoed, krijgt u van Infomedics een factuur. Betalingen dienen dus aan Infomedics te worden gedaan en niet aan de praktijk Parodontium.\

Neem contact op met Infomedics voor de betalingsvoorwaarden en over de mogelijkheden met betrekking tot betalen in termijnen. Bij vragen over de factuur belt u met met de klantenservice van Infomedics. Zij zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur op 0900 - 404 94 04  (€ 0,35 per gesprek).

Heeft u andere vragen? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen op de website van Infomedics :

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl

Privacy

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wij zijn gemiddeld beoordeeld
met een
8.7 Bekijk beoordelingen
Anne-Marie van den Ende

Ik ben ontzettend goed geholpen en ondanks mijn enorme angst hebben ze mij er super doorheen geholpen. Chapeau!! Ik heb ..

Expertises

Parodontologie Implantologie Recessiebedekking Kroonverlenging Parodontitis Second opinion Implantaten 3D-scan